Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
Shop nyheder ❣️

Nailberry Top Coat Bare Essentials Base

Varenr. NOX04

174,00 kr.

Velkommen til Nailberry! Vores fantastiske produkt, Nailberry Top Coat Bare Essentials Base, er essentielt for smukke og holdbare negle.

Top Coat’en giver en skinnende og beskyttende finish, der forhindrer farvefalmning og skader. Den hurtigtørrende formel sikrer en fejlfri påføring.

Bare Essentials Base er nøglen til en jævn og holdbar neglelakapplikation. Den beskytter dine negle mod misfarvning og styrker samtidig neglene.

Vores Nailberry Top Coat Bare Essentials Base er fri for skadelige kemikalier, og vi er dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Opnå smukke negle med Nailberry Top Coat Bare Essentials Base. Køb det i dag og giv dine negle den bedste pleje!

Der er KUN 2 tilbage

Vi sender din pakke om 0 dage 5 timer 19 minutter og 16 sekunder

Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

Med den nyeste patenterede teknologi leverer Nailberrys L’Oxygéné neglelak en sundere manicure, som lader neglen ånde igennem lakken. Formlen er certificeret vegan & cruelty-free samt halal-certificeret, 12- free of chemicals* (herunder gluten-fri). Nailberry er multi-prisbelønnet for det smukke og fascinerende udvalg af åndbare og fugtgennemtrængelige farvede neglelakker med fremragende holdbarhed. Penslen er i en klasse for sig. Det innovative penselsystem er specielt designet for at muliggøre en jævn, ensartet påføring.L’Oxygéné indeholder intense farvepigmenter og er udviklet til at skabe en perfekt balance mellem materialer, glans og tørretid for at levere en farve med høj pigmentering og super glans. Alle farver er lavet til at kunne tilbyde en flot lakering på bare et enkelt lag. To lag vil dog til enhver tid give det flotteste resultat, og under alle omstændigheder er tørretiden hurtigt overstået. UV-filtre er tilsat for altid at beskytte mod misfarvning og lade lakken bevare sin sande farve i længere tid.* L’OXYGÉNÉ er fri for: Phthalater inkl. DBP, toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, kamfer, xylene,  ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater, gluten.

NAILBERRY Bare Essentials Base Top Coat 15 ml
Oxygenated Top Coat, Neglepleje