Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
SHOP UDSALG 🌸 SPAR OP TIL 75%

Nature Footwear

Hvis du er til det lidt mere unikke look, når det kommer til sko, og du samtidig også sætter pris på bæredygtighed og miljøvenlige valg, er Nature Footwear det helt rigtige skomærke for dig. Nature sko er miljøvenlige, da Nature Footwear arbejder mod en mere bæredygtig fremtid, og hos Frk. Magnolia er vi stolte af at være en Nature sko forhandler. Det er vi, fordi Nature designer sko, som gør fødderne glade, og som lader dine fødder være i deres naturlige form.

Her nedenunder kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af fodformede Nature Footwear sko til damer. Vi har samlet de flotteste farver og fineste modeller, og du kan helt sikkert også finde et par, der passer til din garderobe. Blandt de mange modeller finder du blandt andet Nature Anna skoen, der er en af de mest populære modeller fra dette skomærke. Det er også her på siden, at du finder Nature sko på tilbud, når vi kører med udsalg på sko fra Nature Footwear. I kollektionen finder du både Nature støvler, sneakers og sandaler, og mon ikke du kan finde dit næste favoritpar her på siden?

 • Nyhed
  Nature Footwear Sko Alba Leopard
  3738394042

  Nature Footwear Sko Alba Leopard

  1.098,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Nature Footwear Sko Alba Metallic Multicolor
  373841

  Nature Footwear Sko Alba Metallic Multicolor

  1.198,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Nature Footwear Sandal Metallic Multicolor
  3739404142

  Nature Footwear Sandal Karen Metallic Multicolor

  1.098,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Nature Footwear Sandal Karen Pull Up Tobacco
  37384042

  Nature Footwear Sandal Karen Pull Up Tobacco

  998,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Nature Footwear Sandal Karen Leopard
  3738404142

  Nature Footwear Sandal Karen Leopard

  898,00 kr.
  Vælg muligheder

Nature Footwear sko giver glade fødder ღ

Nature Footwear er en virksomhed, som har sunde værdier lige fra et menneskeligt til et miljømæssigt standpunkt. Det betyder, at de altid sikrer sig, at alle deres partnere er certificerede til at overholde disse værdier. Du kan derfor have ro i sindet, når du køber dine Nature sko – de er nemlig lige så gode for dig, som de er for miljøet. Blandt andet er skosålerne på Nature sko fremstillet af genbrugsmaterialer, mens snørebåndene er fremstillet af gamle plastikflasker. Og som noget nyt kan du nu også få Nature sko i vegansk materiale. De veganske Nature sko er lavet af Piñatex, som er et nyt materiale på markedet, og som er et fantastisk og bæredygtigt alternativ til læder.

Målet for Nature Footwear er at producere slidstærke sko med en lang levetid, og derfor arbejder de konstant på at forbedre deres processer i forbindelse med produktionen af de fine Nature sko – lige fra første skridt i produktionsprocessen er taget, til dit nye par Nature sko lander hos dig. Alt sammen med bæredygtighed for øje, så de kan være med til at gøre en aktiv indsats for at værne om vores planet. Med et par Nature sko kan du være med til at tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Nature sko er meget mere end bare sneakers. Ikke kun er de utroligt miljøvenlige og lavet af bæredygtige materialer, de bringer samtidig også den fodformede sko tilbage i modebilledet. Her er tale om sko, der er både fodformede og komfortable, så du trygt kan have dem på en hel dag uden at få ondt i fødderne. Manden bag Nature sko, Eik Braun-Ottosen, ønskede at designe sko, der var formet efter fødderne og ikke omvendt. Sko, der samtidig skulle passe ind i tidens modeideal. Og det blev til de smarte Nature sko, der fås i et væld af farver og designs, så der er noget for enhver smag.

Sublim kvalitet i smukt design ღ

Alle de unikke sko fra Nature Footwear er håndlavet i Portugal og er af utrolig høj kvalitet. Og det er mere end bare sko; deres ambition er nemlig at gøre verden til noget bedre – ét par sko ad gangen. Med Nature sko får du en sko, der er tilpasset din fod, sådan at dine fødder kan ånde og have det behageligt. Fødderne er faktisk noget af det vigtigste at behandle godt. Det er fødderne, der bærer vores krop, og de skal holde i lang tid. Skoene tilpasser sig foden, hvilket er det bedste udgangspunkt for sunde fødder.

Mange vil nok tænke, at sunde sko ofte ikke er de kønneste. Men den stereotyp gør designs fra Nature Footwear op med. Deres sko er nemlig stilrene, moderne og fremstillet i materialer af højeste kvalitet. De er med andre ord både sunde for dine fødder og smukke at se på. Du kan derfor roligt tage dine Nature sko på, næste gang du skal til fest – skoenes flotte design er nemlig smart både til kjoler, bukser og nederdele.

Det er muligt både at være modeinteresseret og klæde sig flot, samtidig med at du prioriterer bæredygtighed og komfortabelt design højt. Dette er de flotte Nature sko til damer et sikkert bevis på – se bare de trendy Nature sko med leopard mønster. Skoene fås i et væld af flotte designs. Er du til det farverige udtryk, kan du blandt andet vælge et par blå Nature sko, og er du derimod til det lidt mere afdæmpede look, er der også Nature sko i køligere nuancer såsom grå, sort eller brun.

Når du investerer i et par Nature sko, får du således ikke kun et par komfortable, fodformede sko med omtanke. Du får i den grad også et par sko, hvor der er tænkt over designet helt ned til mindste detalje. Nature skoene tager udgangspunkt i det samme design, men hver model har hver sin unikke detalje, der gør dem til noget helt særligt. Og kombineret med de store farveudvalg er der helt sikkert en Nature sko eller et par Nature støvler, der passer til enhver stil. Nature sko er et køb, som både fødder og natur vil takke dig for.

Mærk forskellen med sko fra Nature Footwear ღ

Nature sko går ikke på kompromis med hverken design eller komfort, da designeren bag ikke mener, at en sko på nogen måde må irritere foden. Det skal nemlig til enhver tid være komfortabelt at have sko på, og det er tilfældet med Nature sko. Med sko fra Nature Footwear skal du derfor ikke længere længes efter at komme hjem for at få skoene af, fordi dine fødder gør ondt. Du vil derimod slet ikke have behov for at tage skoene af, da de er så behagelige at have på. Gør noget godt for dig selv og dine fødder med Nature sko – du vil med garanti ikke fortryde det. Det eneste, du vil fortryde, er måske, at du ikke har købt de unikke sko noget før.

Med Nature sko er der ikke kun tænkt over design, pasform og komfort, men især også over materialevalget. Nature sko er derfor lavet af materialer, der ikke kun højner komforten, men også er gode for miljøet. Hvad end der er tale om Nature støvler, sandaler eller sneakers, er Nature sko fremstillet i lækre naturmaterialer såsom 100% ruskind eller 100% læder, der samtidig gør alle skoene utroligt åndbare. Det sikrer dig et godt klima til foden, da foden kan komme af med fugt og sved i løbet af dagen. Og så former det bløde læder sig efter lige præcis dine fødder, hvorved Nature skoens form bliver bedre og bedre med tiden.

Nature skoene har typisk snørebånd i samme farve som overmaterialet, mens mange af Nature skoene har en karakteristisk hvid sål. Nogle af Nature skoene fås også med en sål i samme farve som overmaterialet. Ligeledes fås Nature sko også med enten et lavt eller et højt skaft, som er med til at give skoene hver deres unikke udtryk. Det høje skaft er desuden med til at støtte op omkring anklen for optimal støtte af foden, og så giver dette design også en ekstra varme, der er ideelt til kolde måneder. Med Nature sko får du således ikke kun en flot og trendy sko, men du er også med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen og derved gøre noget godt for miljøet.

Hos Frk. Magnolia er vi glade for at være Nature sko forhandler, og her på siden finder du nyheder såvel som Nature sko på tilbud. Så hold endelig øje med siden, hvis du søger de nyeste modeller eller leder efter Nature Footwear på udsalg. Vi har et stort udvalg, hvor du finder Nature sko i alle de farver, som du kan komme i tanke om – både naturlige farver og mere levende farver og mønstre, såsom Nature skoen i leopard. Og vi synes kun det er fedt, hvis du tager en farve eller et mønster, som du måske ikke plejer, det giver nemlig lige prikken over i’et. Med de forskellige fine modeller og farver som Nature sko fås i, kan vi godt forstå, hvis du har svært ved at vælge dit nye par Nature sko. Skoenes klassiske design gør dem perfekte til hverdag til eksempelvis et par jeans, men du kan også sagtens bruge dine Nature sko sammen med en fin kjole til om aftenen. Det er kun din fantasi, der sætter grænser, og med Nature sko behøver du ikke gå på kompromis med din stil.

Skulle du have brug for hjælp til at finde dit nye par Nature sko, er du naturligvis altid velkommen til at spørge os til råds. Hvad end det drejer sig om pasform, størrelse, eller hvilken model du skal vælge, står vi klar til at hjælpe dig med at finde et par Nature sko, der passer til dig.