Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 1

Pavement

Med øje for kvalitet og design er det danske sko-brand Pavement et populært mærke blandt stilbevidste kvinder i alle aldre. Skomærket blev etableret i 2010 og har siden da positioneret sig som en værdifuld spiller på markedet inden for design af komfortabelt og moderigtigt fodtøj og forhandles i mere end 400 butikker i Nordeuropa og Skandinavien.

Teamet bag finder inspiration i det urbane miljø og designer en bred vifte af sko lige fra sneakers til støvler og sandaler. Du har altså rig mulighed for at finde det helt rigtige fodtøj uanset lejlighed, årstid og smag. Derudover er Pavement kendt for det solide håndværk og smukke detaljer, hvilket fuldender enhver kollektion.

Rydfilter
 • Pavement Sandal Mica Sand

  Pavement Sandal Mica Sand

  998,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Espadrilles Nanna Beige/Black

  Pavement Espadrilles Nanna Beige/Black

  698,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Sandal Dana Pastel Blue

  Pavement Espadrilles Dana Pastel Blue

  798,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Sandal Pebbles Sand

  Pavement Sandal Pebbles Sand

  998,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Sandal Sinna Purple Suede

  Pavement Sandal Sinna Purple Suede

  1.098,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Sandal Lovisa Beige

  Pavement Sandal Lovisa Beige

  1.198,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Støvle Jael Canvas Green

  Pavement Støvle Jael Canvas Green

  1.098,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Støvle Ayla Black

  Pavement Støvle Ayla Black

  498,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Pavement Støvle Ayla Green

  Pavement Støvle Ayla Green

  498,00 kr.
  Vælg muligheder
 • 50%
  Pavement Støvle Malou Black Green

  Pavement Støvle Malou Black Green

  550,00 kr.
  Vælg muligheder
 • 50%
  Pavement Loafers Nayeli Chain Black

  Pavement Loafers Nayeli Chain Black

  600,00 kr.
  Vælg muligheder
 • 50%
  Pavement Støvle Samira Nubuck Beige

  Pavement Støvle Samira Nubuck Beige

  700,00 kr.
  Vælg muligheder
 • 50%
  Pavement Støvle Kesia Nubuck Beige

  Pavement Støvle Kesia Nubuck Beige

  650,00 kr.
  Vælg muligheder

Sneakers, støvler og sandaler fra Pavement i høj kvalitet

Hos Frk. Magnolia er vi glade for at være Pavement sko forhandler, for vi kender til den høje kvalitet og gode håndværk, der kendetegner enhver sko fra det danske mærke. Alle skoene er håndlavede i Portugal og Spanien af nøje udvalgte producenter, som deler brandets respekt for kvalitetsmaterialer og pasform, og så er du sikret et par sko, du kan få glæde af mange år frem.

Som navnet antyder, er skoene fra Pavement skabt til, at kvinder kan gå på byens fortove velvidende om, at stil og komfort er i top, for kun det bedste er godt nok til dine fødder. Den legende tilgang til designet resulterer kollektion efter kollektion i lækre sko med et moderne udtryk og et stilrent twist, hvor storbyens kreativitet, attitude og diversitet er tydeligt afspejlet. Se for eksempel nærmere på de smukke sandaler, som findes i et hav af designs eller gå på opdagelse blandt deres støvler og bliv klar til alle årstider.

Ligeledes kan du tage et kig på de fine sneakers fra Pavement, som med skønne materiale- og farvesammensætninger kan bruges til ethvert outfit, hvad end der er tale om kjole, nederdel eller jeans. Sneakers er de seneste år blevet en stor trend i mode-billedet, og dette ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Tværtimod er den populære skomodel en at finde hos ethvert brand, og her er det ingen undtagelse.

Skønne Pavement sko hos Frk. Magnolia

Her på siden finder du et flot udvalg af de fede sko fra Pavement, som sætter prikken over i´et på dit outfit, så uanset om du er på udkig efter støvler, sandaler eller sneakers, får du et par sko af høj kvalitet. Her er der kræset om hver eneste detalje fra første sketch til det endelige produkt, og så er det solide håndværk og de unikke detaljer noget, du ikke finder andre steder.

Som forhandler af disse flotte sko kender vi om nogen til den høje kvalitet og det stilrene design, der karakteriserer skoene. Her på siden finder du alle vores skønne Pavement sko, og så er det også her, du kan følge med, når vi sætter dem på udsalg. Her kan du være heldig både at finde støvler, sneakers og sandaler på udsalg.

Følg med i vores udvalg her på siden, eller meld dig til vores nyhedsbrev lige herunder og modtag eksklusive tilbud.