Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
SHOP UDSALG 🌸 SPAR OP TIL 75%

Meraki

Danske Meraki er en plejeserie inspireret af den skandinaviske æstetik og udviklet med kærlighed og stor respekt for naturen. Bag det populære brand står Society of Lifestyle, som siden 2001 har skabt kvalitetsprodukter inden for indretning, mad og personlig pleje. Den store passion for livsstil og elegante designs er tydelig afspejlet hos Meraki, som byder på en bred vifte af produkter lige fra Meraki håndcreme, Meraki sæbe og Meraki opvaskemiddel til Meraki duftpinde og Meraki duftfriskere, så du kan skabe et univers af velvære.

Her på siden kan du se nærmere på vores store udvalg af Meraki produkter og finde din næste favorit. Vi har her i Meraki shoppen samlet de mest populære varianter inden for Meraki hudpleje og Meraki husholdningsprodukter, hvori du helt sikkert kan finde noget til dig selv eller en, du holder af. Derudover kan du være heldig at finde det, du står og mangler blandt vores Meraki tilbud så hold øje med siden, for vi opdaterer løbende vores skønne Meraki shop med Meraki tilbud.

 • Meraki Opvaskemiddel Blossom Breeze

  Meraki Opvaskemiddel Blossom Breeze

  123,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • GAVEÆSKE
  Meraki Gaveæske Dish Wash Blossom Breeze

  Meraki Gaveæske Dish Wash Blossom Breeze

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Opvaske Børstehoveder 2-pak

  Meraki Opvaske Børstehoveder 2-pak

  74,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Opvaske Børste i bambus

  Meraki Opvaskebørste Bambus

  109,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Opvaskemiddel Forest Garden

  Meraki Opvaskemiddel Forest Garden

  124,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • GAVEÆSKE
  Meraki Gaveæske Dish Wash Herbal nest

  Meraki Gaveæske Dish Wash Herbal nest

  199,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Opvaskebørste Sortbejset

  Meraki Opvaskebørste Sortbejset

  109,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Opvaskemiddel Herbal Nest

  Meraki Opvaskemiddel Herbal Nest

  124,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Duftfrisker, Duftfrisker m. 7 pinde, Scandinavian Garden

  Meraki Duftfrisker, Duftfrisker m. 7 pinde, Scandinavian Garden

  148,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Duftfrisker, Vivid Shades

  Meraki Duftfrisker, Vivad Shades

  228,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Håndsæbe Northern Dawn

  Meraki Håndsæbe Northern Dawn

  148,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Meraki Håndsæbe Linen Dew

  Meraki Håndsæbe Linen Dew

  148,00 kr.
  Tilføj til kurv

Kvalitetsprodukter fra Merakiღ

Alle produkter fra det danske brand er udviklet af naturens bedste ingredienser, for Meraki ønsker at fremstille så rene produkter, som det er muligt. Derfor er Meraki produkterne skabt ud fra en række principper, som har betydning for både din, dyrenes og naturens fremtidige sundhed. Blandt andet er der i produktionen af Merakis produkter ingen brug af parabener og farvestoffer, da de kun indeholder naturlige parfumer og rene olier, og så benytter Meraki sig udelukkende af veganske produkter. Samtidig er ingredienserne i Merakis hudpleje så vidt muligt økologiske, for i produktionen heraf er det essentielt, at kun det bedste fra naturen indgår.

Er du på udkig efter Meraki sæbe, tilbyder vi både Meraki håndsæbe og Meraki opvaskemiddel, som begge er milde mod huden, men effektive overfor skidt og snavs. Blandt vores Meraki håndsæbe og Meraki opvaskemiddel kan du vælge mellem flere forskellige dufte, og så pynter den enkle flaske i både køkken, bad og bryggers. Derudover er vores Meraki håndcreme et produkt, du ikke kan undgå at blive glad for, og så fås den lækre Meraki håndcreme både med og uden parfume, så du får bløde hænder og en velplejet hud. Søger du i stedet Meraki produkter, som gør hjemmet velduftende og indbydende, er Meraki duftfriskere og Meraki duftpinde helt ideelle, og så bidrager de samtidig til en enkel og moderne indretning.

Bæredygtigt velvære med Meraki ღ

Meraki er et brand, som tager hensyn til naturen og miljøet i alt, hvad de gør. Deres velvære- og livsstilsprodukter er skabt med inspiration i den skandinaviske levevis, og med stor kærlighed til naturen er kun naturlige og ofte økologiske ingredienser som parfumer, olier og vitaminer brugt i produkterne.

Med Meraki hudpleje bliver du altså fri for skadelige stoffer, der forstyrrer kroppens naturlige balance. Samtidig er det ikke blot indholdet i de lækre Meraki produkter, som er gennemtænkt i forbindelse med hensyntagen til naturen og miljøet, men også emballagen. De smukke flasker og krukker er fremstillet af materialer, som er 100% genanvendelige og dermed miljøvenlige, for hos Meraki er den bæredygtige tilgang at finde igennem alle elementer i processen lige fra produktets indhold til fremstilling af emballage.