Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
SHOP UDSALG 🌸 SPAR OP TIL 75%

Tøjmærker til kvinder

Stort sortiment af det mest populære mærketøj til kvinder

Her finder du vores store udvalg af de moderne, eksklusive og kendte tøjmærker til kvinder, der er vores absolutte favoritter. Vi sætter en ære i at have det bedste udvalg af designer brands fra både internationale og danske leverandører. Alle dametøjsmærker er nøje udvalgt, med stor fokus på en høj kvalitet, samt et smart og komfortabelt design.

Vi har lækre brands til kvalitetsbevidste kvinder

Hos Frk. Magnolia har modetøj fået en stor plads i vores hjerte, og det er en passion, som vi rigtig gerne vil dele med alle kvalitetsbevidste kvinder.

Derfor har vi samlet et væld af lækre designs fra eksempelvis Black Colour, hvor smarte prints og chikke snit er i højsæde, og Nümph, hvis items er helt perfekte til kvinden, hvis stil er elegant og klassisk med et lille moderne twist. Find også de super fede sko og støvler fra Copenhagen Shoes, der sætter prikken over i’et på ethvert outfit! Vi har nøje udvalgt alle mærker og alle designs ud fra ideen om, at de skal passe til kvinden, der ikke vil nøjes uanset alder, og fælles for alle brands er, at der ikke er gået på kompromis med hverken materiale eller design.

Derfor er du sikker på altid at blive godt klædt på, når du handler tøj hos Frk. Magnolia, og vi er sikre på, at du vil komme til at elske de mange lækre items lige så meget, som vi gør.

Tøjmærker til enhver lejlighed fra alle de kendte brands

Kvinder skal have muligheden for at være velklædte i alle anledninger og til alle lejligheder, og derfor har vi et bredt udvalg af tøj fra alle de populære brands til hverdag såvel som til fest. Og uanset hvad din personlige stil og præference er, så er vi sikre på, at du kan finde dit næste outfit her blandt tøjmærkerne hos Frk. Magnolia.

Er du eksempelvis på udkig efter det perfekte sæt tøj, der kan anvendes på arbejde såvel som når hverdagens pligter skal klares, så har vi også lækre pieces fra Global Funk, hvor kvalitet og pasform går hånd i hånd. Til hverdagsoutfittet kan du også vælge mellem fine skjorter og smarte toppe, der passer perfekt til jeans såvel som vores fine udvalg af nederdele, der snildt kan up styles med et par fede støvler og fine smykker, f.eks. fra Enamel Copenhagen.

Skal du til fest, har vi også en masse fine kjoler fra brands som eksempelvis Noella og Rue de Femme, som kan få enhver kvinde til at skille sig ud til fødselsdagsfesten, brylluppet eller noget helt tredje.

Derudover fører vi også et stort udvalg af smarte strømper fra bl.a. Hype The Detail, der næsten er for fine til at gemme væk i skoene og elegante strømpebukser, der er perfekte til at have på under en af vores mange smarte kjoler og nederdele.

Elsker du billigt mærketøj, vil vi opfordre dig til løbende at holde øje med gode tilbud og udsalg, her på vores online shop. Det er nemt at købe modetøj på nettet. Vi tilbyder “Køb nu og betal senere”, og er altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for rådgivning omkring størrelser. Hvis du har spørgsmål til vores brands, er du mere end velkommen til at kontakte os på 64 81 34 19 eller på kundeservice@frkmagnolia.dk.