Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
Shop nyheder 🌸

Enamel Copenhagen

Det danske smykkebrand Enamel Copenhagen er kendt for sine enkle og moderne smykker, som passer til piger og kvinder i alle aldre. Det er smykkedesigner og ejer af Enamel Copenhagen, Marie Rantzau, som skaber smykkerne, og heri inspireres hun af klassiske smykker, hvilket resulterer i et enkelt design med et stærkt udtryk. I Enamel Copenhagens kollektioner er former og farver nøje sammensat, så du får et smykke, som følger tidens trends, og samtidig byder Enamel Copenhagen på solide basisdesigns, der matcher enhver stil.

Hos Frk. Magnolia er vi vilde med de skønne Enamel Copenhagen smykker, og derfor er vi glade for at være Enamel forhandler. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af de populære designs, som blandt andet byder på Enamel øreringe, Enamel armbånd og Enamel ringe. Fælles for alle Enamel smykker er, at emalje på fineste vis indgår i ethvert design, hvilket smykkebrandets navn også indikerer.

 • Enamel Halskæde My Name D

  Enamel Halskæde My Name D

  598,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Enamel Halskæde My Name R

  Enamel Halskæde My Name R

  598,00 kr.
  Tilføj til kurv

Kvalitetssmykker fra Enamel Copenhagen ღ

Smykkerne fra Enamel Copenhagen er alle håndlavede, så du kan få glæde af det solide håndværk år efter år, og så er priserne tilgængelige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Denne kombination gør smykkerne særdeles eftertragtede, og så giver den gode pris på samme tid mulighed for at købe flere Enamel Copenhagen smykker, som du kan skifte mellem alt efter humør og outfit eller kombinere for et unikt og personligt udtryk. Med de enkle Enamel Copenhagen smykker kan du også med fordel mikse og matche med dine nuværende smykker, for kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge dine smykker.

Leder du efter et fint Enamel Copenhagen smykke til dig selv eller som en flot gave til en, du holder af, anbefaler vi, at du ser nærmere på de skønne Enamel øreringe. Her finder du både ørestikker, statementøreringe og creoler, så du alt efter din smag kan finde de helt rigtige øreringe og fuldende dit look. Vores Enamel øreringe samt Enamel halskæder, Enamel armbånd og Enamel ringe fås i både sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv, så uanset, hvad du vælger, er du sikret et smykke af fin kvalitet.

Stort udvalg af Enamel Copenhagen hos Frk. Magnolia ღ

De mange forskellige smykker fra Enamel Copenhagen dækker over et bredt sortiment som armbånd, øreringe, ringe, halskæder og vedhæng. Med de fine Enamel Copenhagen vedhæng kan du skabe et personligt smykke med et eller flere vedhæng, som tiltaler dig, eller du kan udvælge et, som har særlig betydning for dig. Derudover kan du med de mange Enamel smykker selv sammensætte et fint sæt, som matcher din personlige stil eller gå efter matchende farver og materialer og tilføre dit look fine detaljer.

Hos Frk. Magnolia har vi som Enamel forhandler et fint udvalg af Enamel smykker, og så får vi løbende spændende nyheder fra det danske brand, så du hele tiden kan shoppe de seneste trends inden for smykkemoden. Fælles for Enamel Copenhagen smykkerne er et rent og moderne udtryk, hvorfor du kan finde de fineste, gyldne ørestikker med små sten eller hoppe med på moden med de små, farverige hoops, som sætter kulør på dit outfit. Uanset din smag er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde det Enamel smykke, der matcher din stil. Gå på opdagelse i de skønne Enamel Copenhagen produkter her på siden eller besøg os i vores butik og kom hjem med det helt rigtige Enamel Copenhagen smykke.

Find det helt rigtige outfit til Enamel Copenhagens skønne smykker ved et de mange lækre brands, som Frk. Magnolia forhandler. Lad dig f.eks. inspirere af Rue De Femme’s skønne modetøj i bedste kvalitet med en knivskarp designstil.