Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
Shop nyheder 🌸

Steamery

God tøjpleje er væsentlig for, at dit tøj holder sig pænt længere tid, og med kvalitetsprodukterne fra Steamery kan du let holde dit tøj friskt og uden krøller. Steamery er et svensk brand grundlagt i Stockholm i 2014 af Martin Lingner og Frej Lewenhaupt. Med en baggrund inden for modeindustrien, hvor brugen af dampere er en essentiel del af hverdagen, ville de to grundlæggere af Steamery Stockholm også give den almindelige forbruger mulighed for at anskaffe sig en professionel steamer. Derfor har de udviklet en række forskellige redskaber, som alle har det til fælles, at de gør det lettere for dig at passe godt på dit tøj.

Hos Frk. Magnolia kender vi vigtigheden af en professionel tøjdamper eller dampsteamer, og derfor er vi glade for at være forhandlere af Steamery. I vores brede udvalg kan du finde den perfekte Steamery damper til tøj, som gør det let for dig at holde dit tøj pænt, hvad end du er derhjemme eller på ferie, og så får du samtidig et stilrent design. Er du på udkig efter en skjorte damper eller en steamer til tøj og andre tekstiler, findes en af de bedste steamere til tøj blandt de smarte produkter fra Steamery Stockholm.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Pas på dit tøj med en Steamery hånddamper ღ

Med udgangspunkt i de klassiske dampstrygere og dampjern har Steamery videreudviklet og herved skabt en bred vifte af elegante og bæredygtige hjælpemidler til at vedligeholde dit tøj. Blandt andet er den smarte Steamery fabric shaver uundværlig, hvis dit uldtøj let får ujævnheder i overfladen. Med fabric shaveren fra Steamery er det let og skånsomt at fjerne disse, eftersom den fungerer på alle slags uld som kashmir, merino og alpaca. Derudover er den trendy håndsteamer fra Steamery også et must i garderoben som skjorte damper eller til kjoler, bukser og bluser, for med den smarte Steamery hånddamper kan du steame alle tekstiltyper med undtagelse af læder og ruskind. Samtidig er den effektive tøjsteamer med sin smarte udformning let at tage med i tasken, så dit tøj altid fremstår rent, velduftende og krølfrit.

Vælger du at steame dit tøj frem for at stryge det, sparer du tid, og så er en damper til tøj et mildere alternativ til strygebræt og strygejern. Ligeledes er en Steamery tøjdamper et miljøvenligt valg, da du hurtigt kan opfriske dit tøj i stedet for at vaske det, hvilket også forlænger tøjets levetid. Med steaming bliver dit tøj blødt og frit for krøller, dampen fjerner lugt, støv og visse bakterier, og så bliver dit tøj klarere i farverne.

Find dit nye produkt fra Steamery her ღ

Kunne du godt tænke dig et alternativ til dit strygejern eller nuværende steamer, er de smarte produkter fra Steamery et oplagt valg. Steamery Stockholm tilbyder en række forskellige hjælpemidler som håndsteamere og tøjsteamere, så du på effektiv vis kan dampe eller opfriske dit tøj og fjerne snavs, lugt eller fnug.

Hos Frk. Magnolia synes vi, det er den bedste steamer til tøj, og kunne du også tænke dig at prøve de effektive produkter fra Steamery Stockholm, kan du gå på opdagelse i vores Steamery udvalg eller blive inspireret af de innovative dampstrygere og dampjern, som bringer glæde mange år frem.