Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
SHOP UDSALG 🌸 SPAR OP TIL 75%

mbyM

mbyM byder på et farverigt univers med styles, der er dedikerede til den modebevidste kvinde, der tør være samlingspunktet i ethvert lokale. De smukke designs tager udgangspunkt i tidens trends, og fælles for hvert stykke tøj er, at de har lidt ekstra kant.

Se vores udvalg af kjoler, skjorter, bukser og veste fra mbyM her på siden, og bliv inspireret til en (endnu) mere farvestrålende garderobe!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Historien bag mbyM

mbyM er et forholdsvist ungt og friskt modebrand til den moderne pige med en skarp kant. De dristige designs skaber opmærksomhed – og det er med vilje! Hver kollektion har en helt bestemt type for øje: Den stilbevidste, moderne storbykvinde, der nemt indgår som selskabets midtpunkt, og som ved, hvad hun vil have – også inden for tøj.

Selvom vi selv måske ikke just kan skrive under på at være de helt store storbypiger, så er vi alligevel vilde med brandet. De farverige designs, spændende silhuetter kombineret med en rå femininitet gør hvert piece til en sensation i sig selv. Style dem med mere nedtonede dele for et mere afdæmpet look, eller sammensæt dem med andre kulørte dele for et brag af et outfit!

Det danske brand blev grundlagt i 2003, og i dag eksporterer de deres smukke tøj til over 15 europæiske lande. De fire årlige kollektioner er inspireret af de nyeste trends og kombinerer edgy, men feminine silhuetter med dristige prints og farver. Dette er tydeligt i alt fra deres valg af materialer til deres brug af stærke farver og prints.

Fede mbyM kjoler med smukke print

Særligt deres smukke kjoler er de kendte for, og de er alle perfekte til enhver lejlighed, uanset om det er til hverdagsbrug eller til en dag på kontoret. Også her finder du det friske pust af farver og mønstre.

Vi er vilde med de smukke prints og den måde, hvorpå de øjeblikkeligt kan pifte ethvert outfit op. Så hvis du nogensinde føler, at du har brug for en lille opmuntring, eller bare ønsker at tilføje lidt spænding til din garderobe, så er mbyM helt sikkert mærket for dig!

Find vores fine udvalg her på siden, og husk, at du får 10% på ALLE køb, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.