Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
Shop nyheder 🌸

Co’Couture

Det danske brand Co’Couture startede i 2015 og har stormet frem lige siden. Tøjet er designet til moderne kvinder, der ønsker at klæde sig efter tidens trends med et unikt look. Med inspiration fra skandinavisk og fransk mode designer de tøj med fokus på høj kvalitet og lækre detaljer.

Vi er kæmpe fan af Co’Couture hos Frk. Magnolia, og du kan finde vores brede udvalg af skønne styles her på siden.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Co’Couture: Moderne “Parisienne” i danske klæder

Co’Couture har fokus på at føre elegancen fra fransk mode ind i de danske kvinders hverdag. Fransk chic designs møder den nordiske minimalisme i høj kvalitet og lækre detaljer og får enhver kvinde til at føle sig som en ægte, elegant Parisienne.

Med fokus på at skabe trendy tøj af høj kvalitet til stilbevidste kvinder er mærket hurtigt blevet kendt for sine unikke designs og sin friske æstetik. Bliv inspireret til at udstråle din indre Parisienne her på siden. Med de mange smukke styles kombinerer Co’Couture materialer med smigrende snit, så du kan se ud og føle dig bedst muligt tilpas i alle omgivelser. Du kan skabe en moderigtig, moderne garderobe, uanset om du er på udkig efter en bluse, en kjole eller noget helt tredje.

Co’couture er franskinspireret mode – Dansk minimalisme – Overkommelige priser

Udover sin smukke æstetik og kollektioner der er inspireret af aktuelle trends, er Co’Couture også stolt af sine overkommelige priser. Deres mission er nemlig at skabe smuk, interessant mode, der også er til at betale for den “almindelige” dansker. På den måde kan de nemlig bringe parisiske vibes ind i enhver kvindes dagligdag. Med inspiration fra skandinaviske og franske modetrends inkorporerer Co’Couture cool, rene linjer og luksuriøse materialer til at skabe virkelig fantastiske looks, som du kan finde her på Frk. Magnolia.

Fra bukser, der passer til kontoret, til weekendkjoler – Co’Couture har noget til enhver lejlighed. De mange styles er designet til at få det bedste ud af enhver kropstype og fremhæve alle de rigtige kurver. Med banebrydende modetrends afspejler vores tøj de seneste tendenser inden for fransk chic og luksusstil. Så uanset hvilket look du går efter, kan du være sikker på at finde noget, der passer perfekt til dig hos Co’Couture

Find elegancen med Co’Couture i garderobeskabet

Den franske elegance går igen i alle designs fra Co’Couture. Hvert design har et karakteristisk look i enten silhouette eller farvevalg. Til sammen får du en mode, der gør dig bemærket. Sæt tonen med deres statement blazere, blonde-bluser, farverige sæt og smukke kjoler.

Uanset om du leder efter den perfekte kjole til en særlig lejlighed, eller om du ønsker at opdatere din hverdagsgarderobe med unikke stykker, kan du være helt sikker på at føre ny elegance ind i dit klædeskab med Co’Couture. Tjek deres kollektioner ud nu og opdag noget af Danmarks bedste parisisk inspirerede mode lige her.

Skab statement styles med spragl

Hos Co’Couture er der ingen tvivl om, at der er en vision om at få kvinder til at føle sig selvsikker og stilfuld uanset lejligheden. Uanset om du skal på kontoret eller en aften i byen, finder du det perfekte outfit til at hjælpe dig med at gøre et stilet statement med et kulørt twist eller spændende detaljer.

For et smart og professionelt look kan du prøve at kombinere en blazer med bukser med brede ben. De croppede bluser er perfekte til at skabe et poleret og samtidig legende look. Og for et show-stopping aften-look kan du prøve en af de smukke kjoler.

Uanset hvor du skal hen, finder du smukke styles fra Co’Couture.

Skil dig ud med tøj fra Co’Couture

Det unge, danske brand er bedst kendt for sine feminine og moderne designs, som ofte indeholder blonder, flæser og andre fine detaljer. Kombineret med et farverigt, råt twist skaber de to designere bag brandet noget helt særligt. Selvom Co’Coutures tøj bestemt er stilfuldt, er dets overkommelige prisniveau kombineret med den gode kvalitet i de anvendte materialer en af hovedårsagerne til, at brandet er så populært.

Hos Co’Couture skal mode skal være sjovt og tilgængeligt for alle. Bliv inspireret til en spændende og elegant garderobe her på siden.