Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
Byt julegaver frem til den 7. januar 2023 🎁

Vero Moda Curve

Det velkendte brand Vero Moda har udvidet med det lækre Vero Moda Curve – smart tøj til store unge kvinder, hvori du let kan finde en lækker style. Her er masser at vælge imellem, så du har rig mulighed for at fremhæve dit humør og din personlige stil, for Vero Moda Curve tilbyder alt fra bukser, toppe og kjoler til strik, jakker og jeans. Derfor kan du med vero Moda Curve hurtigt blive klædt helt rigtigt på uanset lejlighed og årstid.

Hos Frk. Magnolia har vi et væld af moderne styles fra Vero Moda Curve, som bare venter på dig. Gå på opdagelse i vores sortiment af Vero Moda plus size eller find inspiration i de skønne designs, som fås i størrelserne 42-52 og opdater garderoben med de nyeste trends.

Rydfilter
 • 70%
  Plus size
  Vero Moda Curve Polo Kjole Paola

  Vero Moda Curve Polo Kjole Paola

  89,70 kr.
  Vælg muligheder
 • 70%
  Plus size
  Vero Moda Curve Nederdel Mille Dark Denim Blue

  Vero Moda Curve Nederdel Mille Dark Denim Blue

  104,70 kr.
  Vælg muligheder
 • 70%
  Plus size
  Vero Moda Curve T-Shirt Sandra

  Vero Moda Curve T-Shirt Sandra

  44,70 kr.
  Vælg muligheder
 • 70%
  Plus size
  Vero Moda Curve Denim Nederdel Gitta

  Vero Moda Curve Denim Nederdel Gitta

  68,70 kr.
  Vælg muligheder
 • 70%
  Plus size
  Vero Moda Curve T-shirt Salie Snow White

  Vero Moda Curve T-shirt Salie Snow White

  44,70 kr.
  Vælg muligheder

Gør shopping sjovt med Vero Moda Curve ღ

Fælles for de mange styles fra Vero Moda Curve er et friskt look, lyse farver og iøjnefaldende prints og mønstre. Kendetegnet ved den finurlige tilgang til design og detaljer er Vero Moda Curves kollektioner velegnede til dig, der er vild med et moderne og lækkert udtryk, hvori du ofte kan finde sjove og kulørte designs og på samme tid shoppe lækre, enkle styles. Derudover er de hos Vero Moda Curve også gode til at skabe basisstyles, så du kan danne det bedst mulige udgangspunkt for dit outfit og føle dig smuk og veltilpas.

At føle sig komfortabel er helt afgørende, når du shopper, og derfor har Vero Moda gjort det til sin mission, at det skal være sjovt at klæde sig på uanset størrelse. Hverken kurver eller former er det, der definerer os, for alle kvinder skal have mulighed for at finde lækkert kvalitetstøj, der passer til den enkeltes personlige stil. Derfor tilbyder vi hos Frk. Magnolia et fint udvalg af smart tøj til store unge kvinder, som giver dig et raffineret udtryk.

Oplev Vero Moda Curve her ღ

Det smarte Vero Moda plus size tøj er et ideelt valg til både hverdags- og festgarderoben, hvor især kjolen er en favorit. Med Vero Moda Curves store udvalg er du sikret et design, som omfavner dine former, så du er velklædt hele året rundt. På en varm sommerdag er lette, mønstrede kjoler med korte ærmer eller stropper et fint valg, og så kan du altid tilføje en varm strik eller cool denimjakke, når vejret bliver koldere. Maxikjolen fra Vero Moda Curve er også en god mulighed, som fungerer til både hverdag og fest – opnå et cool look med et par sneakers eller bliv klar til fest med fine stiletter og glitrende smykker.

Kjolen er en favorit hos mange, og også her er vi vilde med kjoler i alle afskygninger. Vil du gerne give din stropkjole et moderne touch, kan du med fordel bruge en t-shirt under – det trendy lag-på-lag look giver et fint udtryk, og så er det samtidig en fin måde at nedtone kjolen til hverdagsbrug. Du kan også bruge din kjole med et par bukser under, for selvom det er koldt, er der ingen grund til, at dine flotte kjoler hænger i skabet.