Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
SALE 🛍 MID SEASON SALE 🔥 SLUTTER SØNDAG 2/10-22 KL 23.59 💕 50-80%

No. 1 By OX

Er du på udkig efter smukt, kulørt plus size tøj, som omfavner dine former, er No. 1 by OX måske noget for dig. Det danske tøjbrand blev etableret i 2017 af Anette Oxenbøll, som har mange års erfaring med plus size tøj til kvinder, og så er de flotte designs fra No. 1 by OX kendetegnet ved brugen af de absolut bedste materialer, så du har rig mulighed for at finde kvalitetstøj, som bringer glæde år efter år.

Her på siden finder du et stort udvalg af de smukkeste styles fra No. 1 by OX, som er velegnede til både hverdag og fest, så du kan gå direkte fra arbejde til en aften i byen uden at bekymre dig om at skulle skifte tøj. Gå på opdagelse i vores sortiment, som inkluderer alt fra luftige sommerkjoler og smarte toppe til cool læderjakker og find allerede i dag din nye No. 1 by OX favorit til garderoben.

Rydfilter
 • No.1 by OX Hue Off White

  No.1 by OX Hue Off White

  329,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • No.1 by OX Tørklæde Off White

  No.1 by OX Tørklæde Off White

  429,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 50%
  Plus size
  No.1 by OX Bluse Turtleneck Leo

  No.1 by OX Bluse Turtleneck Leo

  224,50 kr.
  Vælg muligheder
 • No.1 by OX Hue Sort

  No.1 by OX Hue Sort

  329,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • No.1 by OX Tørklæde Grå

  No.1 by OX Tørklæde Grå

  429,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 50%
  Plus size
  No.1 by OX Bluse Turtleneck Sort

  No.1 by OX Bluse Turtleneck Sort

  199,50 kr.
  Vælg muligheder

Kulørte designs fra No. 1 by OX ღ

Ser du nærmere på tøjet fra No. 1 by OX, vil du opdage en bred vifte af uimodståelige farver og mønstre, for tøjet fra Anette Oxbøll er indbegrebet af livsglæde. De skønne prints og farvekombinationer fra No. 1 by OX er skabt ud fra tidens største trends og tendenser, så du altid kan finde skønt tøj, som hitter i modebilledet. Samtidig løfter de skønne No. 1 by OX designs humøret på grå dage, og så er det let at matche de elegante styles med det øvrige tøj i din garderobe.

Derudover er du sikret en behagelig pasform, for hos No. 1 by OX er tanken, at tøjet skal følge dine kurver og ikke omvendt. Derfor får du et stykke tøj fra No. 1 by OX, som på smukkeste vis fremhæver din krops naturlige skønhed, så du føler dig godt tilpas uanset, hvilken style du iklæder dig.

No. 1 by OX er kvalitetstøj til dine kurver ღ

Med de elegante og moderigtige styles fra Anette Oxenbøll er du sikret et smukt design, en perfekt pasform og så er kvaliteten helt i top. Hos No. 1 by OX bruges de bedste kvaliteter som skind og pels, hvilket giver et klassisk look, og så kan disse materialer holde mange år frem både i forhold til stil og holdbarhed. Se for eksempel nærmere på læderjakkerne fra No. 1 by OX, som er ideelle at kombinere med en luftig kjole eller en fin top og et par lækre bukser, fordi læderets rå touch skabe balance til de feminine mønstre og snit. Du kan også tage et kig på vores læderaccessories fra Anette Oxenbøll og hermed sætte prikken over i´et på dit outfit. Blandt andet byder vores udvalg på handsker, så du kan holde varmen og samtidig se smart ud, og ligeledes har vi de fineste lædertasker fra No. 1 by OX, hvori du kan have alt det vigtigste.

Hos Frk. Magnolia har vi nøje udvalgt de fineste styles fra No. 1 by OX, hvorfor der med garanti også findes et eller flere designs, som passer til din smag. Skulle du have nogle spørgsmål til tøjet fra No. 1 by OX, står vi klar til at hjælpe dig, så du finder det helt rigtige item.