Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0

Decoy

Strømpebukserne fra Decoy fås i spændende designs og sætter ekstra kulør og mønstre på hverdagen. Se vores udvalg her på siden og bliv inspireret.

Rydfilter
  • Decoy Strømpe Sneaker 5-pak Hvid

    Decoy Strømpe Sneaker 5-pak Hvid

    98,00 kr.
    Tilføj til kurv

Decoy – luksus til kvinde ben ღ

Strømpebukser har altid været en fast del af kvinders garderobe. Decoy er en af de førende på dette marked i Danmark. De har taget branchen til sig, og designer nu ikke bare de klassiske strømpebukser.

Deres designs er nu præget af strømpebukser, strømper og leggings, der fremhæver de flotte detaljer ved kvinders ben. Strømperne fås i forskellige farver, og med forskelligt mønstre – så du er garanteret, at de matcher nutidens mode. Størrelserne varierer, og Decoy har naturligvis også strømper i både små og store størrelser. Ydermere har finder du også elegant nattøj hos Decoy.

Decoy clothing er eksperter i at få kvinder til at føle sig sexede og frie. Med deres strømper er du nemlig fri for, at de strammer steder de ikke skal stramme, samtidig slipper du for, at de glider ned og irriterer dig i din daglige gang.

Decoy producerer hvert år 4-6 ekspreskollektioner, der sikrer, at der altid vil være nye strømper, som passer til årstiden.

Du finder udvalget af strømpebukser fra Decoy her på vores hjemmeside.