Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragtfri levering i Danmark ved køb over 400 kr.

0 0
SE ALLE VORES NYHEDER HER - FRI FRAGT OVER 400 KR.

Caddis Fly

Det danske brand Caddis Fly så dagens lys i 2012 og har siden da erobret markedet i lande som Norge, Holland, Belgien, Luxembourg og ikke mindst Danmark. Med rødder i det jyske skaber Caddis Fly tidløse og moderne styles til både hverdag og fest, hvorfor du let kan opnå et både afslappet, råt og sofistikeret look. Caddis Fly tøjets cool og iøjnefaldende detaljer er skabt til hverdagen, hvorfor du er sikret et lækkert stykke tøj i høj kvalitet og samtidig et moderne udtryk.

Brandets navn betyder på dansk vårflue, hvilket repræsenterer en dynamik, som gør, at virksomheden hurtigt kan flytte sig efter tidens trends. Dermed afspejler de seks årlige kollektioner fra Caddis Fly alle tidens tendenser, så du kan få det, du mangler lige her og nu, hvad end det er Caddis Fly bukser, Caddis Fly bluser eller et hvilket som helst andet stykke Caddis Fly tøj.

 • Nyhed
  Caddis Fly Skind Jakke Cognac

  Caddis Fly Skind Jakke Cognac

  1.599,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Nyhed
  Caddis-Fly-Skind-Jakke-Sort

  Caddis Fly Skind Jakke Sort

  1.499,00 DKK
  Vælg muligheder
 • Op til67%
  Caddis Fly Kjole Off White

  Caddis Fly Kjole Off White

  300,00 DKK
  Vælg muligheder

Caddis Fly tøj til fordelagtige priser ღ

Hos Frk. Magnolia har vi et stort udvalg af lækkert tøj, og så kan du ovenikøbet finde tøjet til meget rimelige priser. Caddis Fly arbejder ud fra mottoet ”Det behøver ikke at koste en million at ligne en million,” og dette afspejles tydeligt i de fine priser, hvad end du søger Caddis Fly bukser, Caddis Fly bluser eller noget helt tredje. Samtidig er kvaliteten i top, og dette gør sig også gældende for design og pasform – kort sagt er Caddis Fly et oplagt valg, hvis du er på udkig efter feminine og cool styles med kant, og så kan de elegante styles let kombineres med tøjet, som allerede findes i din garderobe.

Blandt andet kan du i vores Caddis Fly shop se nærmere på florlette kjoler med de fineste detaljer, som er perfekte til alt fra bryllupper og havefester til firmajulefrokoster og samtidig oplagte i hverdagen, hvor du kan nedtone dem med cool sneakers og en trøje. Vi har også et flot sortiment af skønne Caddis Fly bluser og skjorter samt blazere, og så inkluderer vores sortiment også bukser og jumpsuits, så du kan gå direkte fra arbejde til en aften i byen uden at bekymre dig om tøjskift, for de smukke styles fra Caddis Fly kan bruges til både hverdag og fest.

Udforsk vores store udvalg af Caddis Fly tøj ღ

I vores Caddis Fly shop tilbyder vi et bredt sortiment af Caddis Fly tøj, hvor der er noget for enhver kvinde uanset alder og stil. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find dine nye favoritter eller shop gaven til en du holder af og bring glæde hos den heldige modtager. Du kan også være heldig at finde nogle gode tilbud så hold øje med siden, hvor vi løbende opdaterer med nye varer og gode priser.

Vi er hos Frk. Magnolia meget begejstrede over at kunne tilbyde dette fantastiske mærke, hvor de små detaljer gør forskellen, og vi håber, I synes lige så godt om det, som vi gør. Har du spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du vejledning, står vi klar til at svare på dine spørgsmål, og ellers ønsker vi dig god shopping.