Levering 1-3 dage

Sikker betaling

Fragt fra 29,- / Fri fragt i Danmark over 400,-

Vi er e-mærket

0 0
BESTIL NEM RETURLABEL

Bosswik bælter

Find bælter fra det danske kendte brand Bosswik, der leverer bælter til kvinder i kernelæder. Du finder kvalitetsbælter i høj kvalitet i både sorte, blå og lyse med flotte bæltespænder.

Rydfilter

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Bosswik Bælter – læderbælter i dansk kvalitet ღ

Hos Frk. Magnolia er vi vilde med bælter! Derfor byder vi også hjerteligt velkommen til det danske mærke Bosswik, som har bælter i højsædet.
Bælterne fra Bosswik er ikke bare eksklusive og elegante, de er også praktiske og produceret i Danmark. Bosswik er eksperter i læder, og bælterne er kun produceret af ægte, vegetabilsk garvet læder fra Europa – som er meget skånsomt for miljøet.
Hvad mange ikke ved er, at bælter ikke bare er et praktisk værktøj til at holde bukserne på plads. Bælter kan bruges som de fineste accessories, og kan tilføje et helt nyt look til dit festtøj. Både til det mere rå look med jeans, men også til dine elegante kjoler.
Frk. Magnolia har udvalgt et lille, men skarpt, udvalg af vores yndlingsbælter fra Bosswik. Vores udvalg består af forskellige farver, men som alle er i den samme lækre kvalitet.
Så er du i tvivl om, hvordan du kan få piftet dit look op? Vi foreslår et smukt bælte, som du med garanti vil blive glad for, og som du kan bruge mange år frem!

Bosswik er mere end bare et bælte! ღ

Du får det fineste læder bælte med et bælte fra Bosswik, Både brede bælter, smalle og Lakbælter,
Bosswik producerer også Keyhangers samt tørklæder.